Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Foto

Kjøp kamera hos oss, online eller i butikk! Hos oss kan du kjøpe systemkamera, kompaktkamera, mellomformatskamera, analogt kamera og direktefilmskamera fra varemerker som Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Phase One, Hasselblad og Leica. Vi har innstegskameraer til deg som er ny på fotografering, og et bredt utvalg profesjonelle kameraer for deg som er proff eller yrkesfotograf.

454 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Mekanisk bildestabilisering
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Værtettet
Touchscreen
Søker:
Oppløsning
Vinklingsbar skjerm
Trådløs tilkobling
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.