Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

M kamerahus sort

Leica M kamerahus sort

1000402
  • Klassisk Leica-kamera
  • Målsøkerkamera med gjennomsiktssøker
  • Konstruert helt i metall
  • Split-bilde for å stille manuell skarphet
64 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Det klassiske kameraet med moderne innmat - gir fortsatt de beste bildene.

  • Klassisk Leica-design
  • Forbedret fokusering
  • Live view og full HD-video
  • Mulighet for å bruke Leica R-optikk

Leica M - M som i milepæl
Her blander Leica flere decennier med erfaring på måløkerkameraer med banebrytende digital teknologi. I kameraet sitter en nyutviklet, høyoppløst CMOS bildebrikke i fullformat som sammen med prosessoren, Leica Maestro, og de fantastiske Leica-objektivene gir et utrolig resultat. Nye funksjoner, som vi tidligere ikke har sette hos Leicas systemkameraer, er live view, full HD video og nye fokuseringsmetoder for Leica-fotografer som ikke vil være uten den nye teknologien.

Bildebrikke
Den nyutviklede 24 megapikslers CMOS bildebrikken er tilpasset både Leica M- og Leica R-objektiver (Leica R-objektiver krever en adapter som selges separat). Sammen med adapteren fungerer nesten alle eldre R-objektiver, noe som gir M-fotografen et svært omfattende objektivutvalg.

Live view og elektronisk søker
Dette er det førset Leica M-kameraet med live view, så du nå kan se bildet før du tar det, med full kontroll over dybdeskarphet, eksponering, komposisjon og fokusering, direkte på den høyoppløste LCD-skjermen. Dette åpner for nye muligheter som et målsøkerkamera tidligere har manglet.

Pålitelig i all slags vær
Kameraets topp- og bunnplate er frest ut av solid messing og resten er i magnesium. Spesielt utformete gummipakninger beskytter kamerahuset mot støv og fuktighet. LCD-skjermen er dekket av et hardt og ripebestandig "Corning Gorilla glass". Alt dette gjør Leica M til et motstandsdyktig og pålitelig kamea med potensial for svært lang levetid.

Leveres med:
Adobe Lightroom, oppladbart batteri BP-SCL2, batterilader C-SCL2, skulderrem, frontdeksel til kamerahus, programvare og brukerveiledning. (Lightroom blir tilgjengelig for nedlasting etter registrering på Leicas hjemmeside)

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.