Lær deg å fotografere sport – Christian Walgram

Sportsfotograf Christian Walgram holdt foredrag under et direktesendt webinar på SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet igjen! Lær hvordan du tar det riktige øyeblikket på kameraet, få tips om hvilket utstyr du trenger, og bli inspirert av fantastiske sportsbilder.

Torsdag 10. Juni gjennomførte vi, i samarbeid med Canon, et direktesendt webinar med sportsfotograf og Canon-ambassadør Christian Walgram. Under webinaret snakket Christian om sin karriere som fotograf og hvilket utstyr han bruker til ulike typer sportsbilder. Han viste også sine beste sportsbilder og ga tips og råd om hvordan man kan fange det rette sportøyeblikket.

Webinaret og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal. Ta også en titt på eventsiden vår for å se våre tidligere og kommende eventer.

Alt fra alpint til fotball og motorsport

Siden han begynte sin profesjonelle fotokarriere i 2008, har den østerrikske fotografen Christian Walgram blitt et av de ledende navnene innen europeisk sportsfotografering. Hans dynamiske og ofte intime bilder dekker alt fra alpint til fotball og motorsport. Christians bilder fanger sportens hastighet og intensitet, samtidig som de ofte fokuserer på dramatiske menneskelige uttrykk. Han fotograferer både stiliserte bilder og portretter, og bildene hans viser både dyktighet og mangfold.

Christians Canon-favoritter

Mer inspirasjon om sportfoto

Følg Christian på Instagram: @christianwalgram

 


Sanna Wikström

20.07.2021

Del

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.