Nå kommer supermånen – tagg oss i dine månebilder!

Omtrent hver fjortende måned viser supermånen seg, som denne gangen intreffer i disse dager. Supermåne kalles det når det er fullmåne samtidig som månen står så nærme jorden som den mulig kan skjøre, og derav lyser ekstra sterkt. Ta frem ditt kamera, dokumenter månen og tagg oss i dine beste bilder for en sjanse til å bli repostet.

News_supermåne.jpg

Foto: Mikael Järnåsen
Utstyr og innstillinger: Nikon D7100 med Tamron 150-600mm, ISO 1250, f/6,3, 0,8 sek.

Supermånen er til sammenligning med en solformørkelse ikke skadelig for øynene og ekspertene mener at supermånen oppleves som aller mektigst når den befinner seg nærme horisonten.

Har du dokumentert årets supermåne? Det vil vi gjerne se! Tagg oss i dine månebilder på Facebook eller Instagram så reposter vi dine bilder der.

Vil du lære deg å ta enda bedre bilder av månen? I vårt blogginnlegg Fotografere månen får du flere håndfaste tips på hvordan du dokumenterer månen på den aller beste måten.

VI ser frem til å se dine månebilder!

Mer måneinspirasjon av Mikael Järnåsen

News_supermåne-2.jpg

Utstyr og innstillinger: Fujifilm X-T20 med Fujinon XF100-400mm, Telekonverter 1.4x, ISO 200, f/8, 0,5 sek.

News_supermåne-3.jpg

Utstyr og innstillinger: Nikon D7100 med Nikkor 80-400mm, ISO 400, f/8, 0,5 sek.

News_supermåne-4.jpg

Utstyr og innstillinger: Nikon D810 med Tamron 150-600mm, ISO 64, f/6,3, 1/250.

News_supermåne-5.jpg

Utstyr og innstillinger: Nikon D810 med Sigma 300-800mm, Telekonverter 2x, ISO 64, f/13, 1/100.

 


Scandinavian Photo

08.04.2020

Del

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.