Opplev naturens magi – Niklas Virsen

Naturfotograf Niklas Virsen holdt et inspirerende foredrag under et digitalt arrangement hos oss i SP. Nå har du muligheten til å delta på eventet på nytt! Lær om naturfotografering og Sony Alpha-systemet, og la deg inspirere av Niklas magiske naturbilder.

Det har vært et merkelig fotoår i kjølvannet av pandemien. I hvert fall for Niklas Virsen som er vant til å utforske og fotografere verdens natur. Men Korona har også åpnet dørene for mange hjemmeprosjekter, og har også gitt Niklas muligheten til å lære sitt nye Sony-utstyr å kjenne med alle dets innstillinger, kontroller og potensiale – slik at det sitter i ryggmargen.

Onsdag 21. april, i samarbeid med Sony, holdt vi et digitalt event med naturfotograf og Sony-ambassadør Niklas Virsen. Under eventet delte Niklas sine erfaringer med Alpha-systemet og kameraet Sony A7R IV. Han viste hvilke objektiver han fotograferer med og fortalte oss om sine tanker om å fange naturen i bilder. Du fikk se ferske bilder med lokal forbindelse i svensk natur, men også bilder fra mer fjerne naturdestinasjoner og opplevelsesturer. I tillegg ga Niklas tips og råd om hvordan man kan bli en bedre naturfotograf ved å være kreativ i ute i felten og jobbe med lave vinkler og lys.

Eventet og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal. Ta også en titt på eventsiden vår for å se våre aktuelle eventer.

Naturfotografering over hele verden

Niklas elsker naturfotografering og natur – det er noe han aldri skulle kunne leve uten. Han brenner også for å skreddersy fantastiske fototurer og undervise i naturfotografering i både det lille og det store. Niklas jobber som profesjonell naturfotograf og er medlem av svenske Naturfotografer/N. Han driver selskapet Fröstad Naturfoto med fokus på fototurer, workshops og kurs. I løpet av sine år som naturfotograf har han vunnet flere titler i internasjonale fotokonkurranser, senest Asferico 2020 i kategorien "Man & Nature".

Han har hele verden som sin arbeidplass der han fotograferer og filmer verdens natur, alltid med fokus på økoturisme. Niklas streber hele tiden etter å bli en bedre naturfotograf og på denne måten fortelle om truede naturmiljøer, fugler og dyr.

Niklas Sony-favoritter

Se mer av Niklas

YouTube: @NiklasVirsen
Instagram: @niklasvirsen
Hjemmeside: www.frostadnaturfoto.se

NV_porträtt_webb.jpg


Sanna Wikström

18.06.2021

Del

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.