Outdoor Adventures – Martin Bissig

Eventyrfotografen Martin Bissig holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å delta på arrangementet igjen! Lær om utendørs- og actionfotografering, og bli inspirert av Martins fototurer til fantastiske steder rundt om i verden.

Tirsdag 23. mars holdt vi en digital event i samarbeid med Canon, hvor eventyrfotograf og Canon-ambassadør Martin Bissig lærte oss mer om utendørs- og actionfotografering og tok oss bak kulissene på sine fototurer.

Under eventet fortalte Martin om sin karriere som fotograf og gikk i dybden om de ulike fototurene han har vært gjennom. Han delte også sine tips, råd og innsikt om fotografering og utstyr, og viste eksklusivt behind the scenes-materiale fra sine fototurer til fantastiske steder rundt om i verden.

Eventet og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal!

Eventyr, terrengsykling og lidenskap for naturen

Martin Bissig er en verdenskjent fotograf med fokus på eventyr, friluftsliv, natur og terrengsykling, og han har vært ambassadør for Canon siden 2019. Han er født og oppvokst i Sveits, og har brukt sin lidenskap for natur og terrengsykling til å bli en av verdens mest publiserte frilufts- og eventyrfotografer. Martins fotografier publiseres jevnlig internasjonalt, og i 2017 ble 50 av hans jobber publisert i over 20 land. Han har fotografert idrettsutøvere på fantastiske steder som en frossen elv i Himalaya, på toppen av Afrikas høyeste fjell Kilimanjaro og på verdens tredje høyeste vulkan i Chile, nær 7000 meter over havet.

Martins Canon-favoritter

Se mer av Martin

Hjemmeside: www.bissig.ch
Instagram: @martinbissig
Facebook: Martin Bissig


Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.