Hodetelefoner for din sound

1200x400_headphones-banner.jpg

Vi hjelper deg med å finne din sound.

Uansett hvilken sound du foretrekker, finner du hodetelefonene du trenger hos oss på SP. Vi har profesjonelle studiohodetelefoner, trådløse og praktiske in ear-hodetelefoner og over ear-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon. Finn ut mer og oppgrader ditt lydutstyr her!

Studiohodetelefoner for opptak og monitorering

Når fokuset er på at lyden må være riktig, er det viktig at du har et par virkelig gode studiohodetelefoner med høy komfort for lange økter med lytting. Dette kan for eksempel være i lydproduksjoner, redigering, miksing og monitorering. Hos oss finner du studiohodetelefoner i forskjellige prisklasser. Se alle våre studiohodetelefoner og on ear-hodetelefoner med kabel her.

Hos Scandinavian Photo finner du hodetelefoner for alle anledninger

Trådløse in ear-hodetelefoner

Ved hjelp av Bluetooth kan du koble hodetelefonene til mobil, nettbrett eller datamaskin. Du kan enkelt motta anrop og kontrollere lyden direkte med hodetelefonene, uten å måtte ta frem telefonen. True Wireless kalles det når hodetelefonene er helt trådløse. Hos oss finner du flere av de mest populære modellene – her kan du se hele spekteret av trådløse in ear-hodetelefoner.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.