Lær deg mer om lyd til smarttelefon

banner-ljud-till-smartphone.jpg

Smarttelefoner er fantastiske redskap for å spille inn korte klipp med relativ høy videokvalitet som enkelt kan deles på sosiale medier. Det som pleier å være et problem er at det mangler god lyd. Spill inn en fin video uten sprakende lyd, spill inn lyd og lag musikk hvor enn du befinner deg - her fins det massevis av smidige løsninger for lydinnspilling, skaping av musikk og avspilling.

Myggmikrofoner for tale og intervjuer

Saramonic Blink er et trådløst system for deg som vil ha trådløs lyd rett i i din lydopptaker, telefon eller kamera.

Systemet er lite og kompakt, så lite at det enkelt får plass i lommen slik at du kan ta det med deg hvor enn du går - perfekt for deg som skal ut å skape content til vlogg, blogg eller annet.

Bruk en lydmikser til din smarttelefon

Vil du benytte deg av flere kilder? Da er en mobil lydmikser for smarttelefoner noe for deg. Det finnes kompakte og portable lydmiksere tilpasset for smarttelefoner som spiller inn lyd i høy kvalitet.

Koble sammen din smarttelefon til flere lydkilder og spill inn høykvalitetslyd direkte til din video. En lydmikser kan du bruke til innspilling, miksing eller hvorfor ikke livestreame!

Profesjonell lyd hvor enn du er, som øker muligheten til flere følgere og sterkere engasjement på dine sosiale medier.

Maksimer din lydopplevelse

Det finnes flere ulike måter å nyte lyden fra din smarttelefon, uansett om du velger å høre på innspillinger eller musikk for deg selv eller sammen med andre.

I vårt sortiment finner du alt fra trådløse hodetelefoner med flere timers batteritid, kraftige høyttalere med en nyansert og velbalansert lyd til portable og vanntettede høyttalere for strandaktiviteter.

La deg inspirere og lær deg mer

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.