Løft din lydopplevelse med høyttalere fra SP

1200x400_Speaker-topbanner.jpg

Hva skiller forskjellige høyttalere og hvilken som passer best til dine spesifikke behov? Vi i SP elsker lyd og synes alle bør ha en høyttaler som løfter lydkvaliteten til øverste nivå. Finn ut mer om forskjellige høyttalere og finn de riktige produktene for deg her.

Studiohøyttalere for monitoring og referanselytting

Høyttalere for lyd-, video- og musikkstudioer har mange forskjellige navn - monitorhøyttalere, studiomonitorer, nærfeltsmonitorer eller kort og godt studiohøyttalere. Det som kjennetegner en ekte studiohøyttaler er at de er tilpasset å sitte nærme lytteren (derav nærfeltsmonitornavnet) og at de lager en nøytral og ren lyd.

Studiomonitorer er aktive og kjøpes individuelt. Se alle våre studiohøyttalere her.

Studiohøyttalere er et must for hjemmestudioet for å få så ren og klar lyd som mulig

Trådløse Bluetooth-høyttalere for praktisk musikklytting uten ledninger

Bluetooth-høyttalere har virkelig tatt over hjemmene våre når det gjelder å lytte til musikk. Bare start en hvilken som helst musikktjeneste på telefonen din og koble trådløst til høyttaleren via Bluetooth. Trådløse høyttalere kommer i mange varianter og utseender slik at de kan enten gli inn eller skille seg ut.

Se alle våre trådløse høyttalere her.

PA-høyttalere - når du virkelig skal høre lyden

PA står for Public Address og er rett og slett heftige høyttalere som skal høres ut til en stor masse. PA lydsystemer kan brukes på livekonserter så vel som på arrangementer og møterom. Høyttalerne monteres ofte på stativer for å komme høyt opp og høres over en folkemengde.

2017_thump_family_1500x1500.jpg

Høyttalere med spesielle funksjoner

Hos oss i SP finner du høyttalere for alle behov. Her har vi samlet noen modeller der funksjon eller design skiller seg ut fra en "vanlig høyttaler". Hva med en integrert taleassistent, radio eller et gjennomsiktig design?

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.