Lær deg mer om lagring

Utvid lagringsplassen din

LaCie d2-serien bruker USB-C, som gir en overføringshastighet på opptil 280 MB/s, for rask sikkerhetskopiering og effektiv arbeidsflyt. Den har en BarraCuda Pro Enterprice-klassifisert disk, noe som betyr at den er en ledende harddisk med høy pålitelighet. Chassiet til LaCie d2 er laget av aluminium for å dempe lyden og vibrasjonene fra disken. I tillegg gir LaCie deg en full fem års garanti på harddisken din!  

Velg mellom to varianter av LaCie d2 – med USB-C 3.0 eller USB-C 3.1 med Thunderbolt-støtte.

Backup og docking med maksimal pålitelighet

Sikkerhetskopiering av filene er noe alle bør gjøre. Enten du trenger å lagre filene dine privat eller på jobb, vil denne kombinerte harddisken og dokkingstasjonen fra LaCie oppfylle dine forventninger. Med LaCie 1big Dock og LaCie 2big Dock har du muligheten til å lagre alle filene dine på en sikker måte mens du kobler til enhetene dine med blant annet USB-C, Thunderbolt 3 eller DisplayPort.

1big Dock er den mindre versjonen med harddisk, og passer for de som ønsker å spare litt plass på skrivebordet. 2big Dock er den større varianten med to innebygde harddisker, som du dessuten kan komplettere med en Raid-løsning. Dette betyr at de to harddiskene enten fungerer som en stor stasjon, som to separate eller som en refleksjon av hverandre.

Ekstra sikkerhet fra LaCie

En stor fordel med mange av produktene fra LaCie er at de har utvidet garanti og at de inkluderer Rescue Data Recovery Service på samtlige produkter. Her finner du hva som gjelder for akkurat ditt produkt.

 

Lacie-5.jpg

Lacie-3.jpg

Lacie-2.jpg

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.