Streaming

Godox_ES45_twitch.jpg

Streaming vokser og blir mer og mer populært på tvers av forskjellige plattformer. Mange tenker på streaming som noe utelukkende for spill, men streaming er mye bredere enn det. Mange streamer når de spiller musikk, lager kunst eller spiller inn podcaster. Uansett hvilken type streaming du er interessert i, har vi samlet produkter som hjelper deg med å sende innhold av høy kvalitet til alle seerne dine.

Få mer inspirasjon og finn de riktige produktene for streaming.

Redigering | Streaming | Hjemmekontor | Lydstudio | Tilbehør

Kampanjepriser oppdateres fortløpende frem til 11. september. Tilbake til kampanjesiden.

33 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Minnesstørrelse
Skjermstørrelse
Paneltype
Oppløsning
Bildeforhold
Kontrast
Maksimal lysstyrke
Fargerom
Responstid
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.