Blink 500 Pro-kampanje

Mikrofonhåndtak på kjøpet!

Akkurat nå får du et mikrofonhåndtak (verdi 799.-) uten ekstra kostnad når du kjøper en pakke med Saramonic Blink 500 Pro! Håndtaket legges automatisk til i kassen når du legger til mikrofonpakken.

Blink 500 Pro er en trådløs mikrofonpakke som gir deg praktisk lydopptak til kamera, mobil, nettbrett eller datamaskin. Med mikrofonhåndtaket gjør du mikrofonsenderen om til en håndmikrofon – perfekt for intervjuer og reportasje.

Kampanjen varer t.o.m. 31. oktober 2021 eller så langt lageret rekker. Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

7 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.