Canon EOS R3 Forhåndsbestillingskampanje

I en begrenset periode kan du få opptil 28 400 kroner rabatt på objektivene nedenfor når du kjøper de sammen med Canon EOS R3. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen når EOS R3 og ønsket objektiv ligger i handlekurven. Tilbudet gjelder for opptil to objektiver per kamerahus. NB: Begrenset antall. Kampanjen varer t.o.m. 17/10 eller til antall enheter er solgt, så vær rask!

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Værtettet
Objektivegenskaper
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.