Canon EOS R50 & Powershot V10 Cashback

Akkurat nå kan du få 1 200 kroner i cashback når du kjøper Canon EOS R50 (kamerahus eller kit) eller CANON Powershot V10. For å dra nytte av kampanjen må du registrere kjøpet ditt på Canons nettside(kjøpet må være registrert innen 14. august 2024), der du også finner de fullstendige vilkårene og betingelsene for cashback. Du kan gjøre krav på maksimalt 5 kampanjeprodukter i løpet av kampanjeperioden. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.

Vi tar forbehold om feil, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

 

Filtrering
  Viser 9 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen