Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon Fifteen Second Film Festival

Konkurrer om en Canon EOS R med RF 24-105 og tittelen Canon Nordic Filmmaker!

At mobiler i dag er kapable verktøy for videoinnspilling er det ingen tvil om. Men for å oppnå filmatisk kvalitet - som gir den der ekstra, profesjonelle estetikken - er den høyere bildekvaliteten og kontrollen du får med systemkameraer, speilløse kameraer og dedikerte videokameraer til stor hjelp. Dette vil Canon gjøre folk oppmerkesomme på, og oppmuntre til med sin filmkonkurranse Fifteen Second Film Festival, og vi vil hjelpe deg gjennom å tilby anvendelige, rimelige kit som gjør det enkelt å sette i gang med finere og morsommere filming.

Konkurransen

Bli med i Canons filmkonkurranse, Fifteen Second Film Festival og vær med i konkurransen om en Canon EOS R med RF 24-105mm og muligheten til å bli Canons første "Nordic Filmmaker"! Høres konkurransen ut som noe for deg? Skynd deg og lag en film på maks femten sekunder, og legg den opp på Instagram med taggene @canonnordic og #15secondfilmfestival. Siste frist for å laste opp bidraget ditt er 1/12. Maks ett bidrag per person!

Canon kommer under konkurransen til å laste opp tips og råd på Instagram. Vil du ha flerr tips kan du se på vå inspirasjonsside – der kan du få konkrete tips på alt fra stabile filmer til bedre lydkvalitet.


Tilbudet gjelder f.o.m. 1. november t.o.m. 21. januar.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

6 produkter
Vise som
Sorter etter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.