Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon Summer Cashback

Finn det perfekte kameraet til å ta med på dine sommereventyr!

Når du kjøper et kampanjekamera får du mulighet til å utvide horisontene dine med fotokurs på kjøpet, verdi 1200 kroner. I tillegg får du 500 kroner tilbake på ett av de utvalgte objektivene når du kjøper både kamera og objektiv.


Kjøp et av kampanjekameraene

Registrer kampanjekameraer, og få et onlinekurs i foto og et medlemsskap i Cameralla Club i seks måneder (verdi 1200 kroner). Canon sender en registreringskode for Cameralla via e-post. Sørg for å bruke koden innen 31. oktober 2019. Du vil også få en personlig innloggings-ID på web-portalen, der du kan søke om 500 kroner tilbake etter kjøp av ett av de utvalgte kampanjeobjektivene. 

OBS: Visse kampanjeprodukter selges som såkalte "kit", det vil si som en pakke med både kamera og objektiv, men da gjelder ikke objektiv som et kampanjeprodukt og dermed får du ingen cashback på disse. Kamera og objektiv må kjøpes som separate produkter.

Register kameraet ditt 

Når du har registrert kameret og fått din personlige innloggnings-ID via e-post kan du søke om å få 500 kroner tilbake for ett av de utvalgte kampanjeobjektivene som du kjøpte fra samme butikk som kameraet.

Få penger tilbake

Kameraet må være kjøpt innen 31.08-2019, og registreres innen 15.09.2019.

Objektivet må være kjøpt innen 30.09.2019 og registreres innen 13.10.2019.

Kurs på kjøpet!

Når du kjøper et kampanjekamera fra Canon får du tilgang i seks måneder til mer enn ti timer kursmateriale på engelsk med en verdi på 1300 kroner

Du får tilgang til:

  • Grunnleggende kamerainnstillinger – lær deg å kontrollere kameraet.
  • Komposisjon – lær deg hvordan du får det beste ut av et motiv.
  • Redigering – lær deg hvordan du redigerer bilder i Lightroom.
  • Introduksjon til objektiv – lær deg hvordan du anvender og velger rettobjektiv.

Les mer og registrer koden din på cameralla.club/canonsummer19

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

43 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Objektivtype
Tilpasset sensorstørrelse
Fast/Zoom
Autofokus
Sensorstørrelse
Oppløsning
Fast blender
Objektivfatning
Værtettet

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.