Canon Summer Lens Bundle

Akkurat nå får du Canon RF 50mm f/1,8 STM til en verdi av 2 673 kroner gratis med på kjøpet når du kjøper utvalgte kamerahus eller kit fra Canon. Når du legger ønsket kamerahus eller kit i handlekurven, legges objektivet også til automatisk uten ekstra kostnad. Se produktene som er inkludert i kampanjen nedenfor. Kampanjen varer til 30/9.

Vi tar forbehold om feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

7 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.