Canon super deal

Kombiner rabatter på produkter fra Canon!

Akkurat nå har vi tre sterke tilbud fra Canon som du kan kombinere for å få Canon EOS R5EOS R6 og EOS R6-kit med RF- og EF-objektiv til riktig gode priser. Her finner du alt du trenger å vite om tilbudene!

Tilbudene gjelder til og med 31/12. 

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Canon_bygg_ditt_egna_kamrkit.jpg

1. Canon lens promotion

Når du kjøper Canon EOS R5/R6/R6-kit sammen med optikk fra Canon (RF & EF) har du mulighet til å søke om cashback fra Canon på deres hjemmeside – opptil 12 000 kroner. Les mer om denne kampanjen her.

 

 

R6_2.jpg

2. Canon R6 trade in

Når du bytter inn ditt systemkamera ved kjøp av Canon EOS R6/R6-kit får du i tillegg til verdien for ditt kamera 2500 kroner rabatt på Canon EOS R6/R6-kit. For å levere inn eller få en verdivurdering på ditt kamera kan du enten besøke serviceavdelingen i vår butikk eller kontakt vår kundeservice på info@scandinavianphoto.no så hjelper vi deg videre. Tilbudet gjelder t.o.m. 31/12.

R6+optik_3.jpg

3. Rabatt på RF-optikk

Spar 2 500 kroner ved kjøp av Canon EOS R5/R6/R6-kit sammen med de utvalgte RF-objektivene nedenfor. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når begge produktene er lagt i handlekurven. Tilbudet gjelder t.o.m. 31/12.

 

 

10 produkter
Vise som
Sorter etter
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.