Canon Video Deals

Akkurat nå har du mulighet til å gjøre en god deal på videokamera fra Canon i pakkene nedenfor. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/12 2020.

Vi reserverer oss for feilskriving, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

12 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Videoutgang
Livestreaming
Intern oppløsning Full HD
Mikrofoninngang
Største blenderåpning
Bildestabilisator
Bildesensorstørrelse
Intern oppløsning 4K
Brennvidde tilsv. 35mm tele
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.