Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fuji X-T4 deal

Når du kjøper valgfri X-T4 får du 3 000 kroner rabatt på et utvalgt red badge-objektiv fra Fujifilm. Rabatten gjelder kun for ett objektiv per kamerahus og trekkes automatisk fra når du legger produktene i handlekurven. Har du forhåndsbestilt kamera og vil ta del av kampanjen kan du sende oss en epost på info@scandinavianphoto.no. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/6 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

11 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Objektivfatning
Største blender f/
Oppløsning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.