Fujifilm GFX50S II & GFX100S lens bundle

Akkurat nå kan du spare opptil 8 000 kroner når du kjøper Fujifilm GFX50S II eller GFX100S (kun kamerahus) sammen med utvalgte Fujinon GF-objektiver. For å benytte deg av rabatten legger du et av kameraene under i handlekurven sammen med et av de utvalgte objektivene. Rabatten gjelder direkte i kassen når begge produktene ligger der. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen varer til og medl 30/4 - 2022.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.