GH6 lanseringskampanje

I forbindelse med lanseringen av Panasonic GH6 tilbyr vi 1 år ekstra garanti og et 128 GB Lexar CFexpress type B-minnekort for deg som forhåndsbestiller nyheten. For å kreve tilleggsgarantien og minnekortet, registrerer du deg på Panasonics hjemmeside (du kan registrere deg i perioden 15/3 - 20/6). Kampanjen varer t.o.m. 20/5. 

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.