Godox Location Kit

Lysformer på kjøpet

Akkurat nå kan du få en valgfri lysformer fra Godox på kjøpet når du kjøper utvalgte blitser i Godox AD-serien. Legg ønsket AD-blits og lysformer fra Godox i handlekurven, så trekkes rabatten automatisk fra prisen. Kampanjen varer t.o.m. 16/5.

51 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Tilpasset for
Monteringsring passende for
Diameter
Raster
Farge innside
Medfølgende monteringsring
Materiale
Diffusor
Studiokit
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.