Godox Studio Weeks Transmitter

kb_b_studiofotokampanj.jpgHalv pris på senderen når du kjøper en AD-blits

Akkurat nå får du 50% rabatt på en utvalgt blitssender fra Godox når du kjøper en batteriblits i Godox AD-serien. Legg blitsen og senderen som passer ditt kamerasystem i handlekurven, og rabatten trekkes automatisk i kassen.

Tilbudet gjelder t.o.m. 11/10 2020. Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

16 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Passer til
Strømforsyning
Maks. effekt
High Speed Sync/High Sync
Bajonettfatning
Studiokit
TTL
Trådløs styring
Batteritype

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.