Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Innbyttekampanje - GFX 50R & GFX 50S

Ta sjansen på en solid oppgradering! Kom til vår butikk i Oslo, og bytt inn ditt gamle systemkamera mot en GFX 50R eller GFX 50S - og få 3000 kroner i innbytterabatt direkte i kjøpssituasjonen.

Tilbudet gjelder f.o.m. 26 september t.o.m. 31 desember. Gjelder kun ved kjøp i butikk.

Fujifilm GFX

Fujifilm GFX er et speilløst mellomformatskamera for profesjonell studio- og on location-bruk. Med oppløsning på 51,4mp FUJIFILM G CMOS, X-Processor Pro, smart og gjennomtenkt design og relativt liten størrelse passer Fujifilm GFX for alle som krever maksimal bildekvalitet. 

Bytt inn kameraet ditt hos oss!

Vi gjør en verdivurdering av kameraet ditt, og regner ut mellomlegget - så får du et tilgodebeløp på det nye utstyret. På denne måten kan du til en lavere pris oppgradere til nyt utstyr, mens ditt gamle kamera kommer til glede for en ny kjøper gjennom vår bruktavdeling.

Les mer om innbyttet her.

2 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Objektivfatning
Vinklingsbar skjerm
Værtettet
Sensorstørrelse
Raw stillbilde
Oppløsning
Trådløs tilkobling
Maks internt videoformat
Mekanisk bildestabilisering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.