Kjøp Profoto Clic – få en valgfri gel eller grid på kjøpet

Kjøp Profoto Clic gel eller grid og få en valgfri Clic gel eller grip på kjøpet (verdi 499 kroner). Benytt anledningen til å kjøpe en Clic gel eller grid til din A10, A1X, A1 og C1 Plus. Legg din gel eller grip og det du ønsker å få på kjøpet i handlekurven og kostnaden trekkes automatisk fra i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 31/8 2022.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

14 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.