Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LaCie Master of Elements

Robust lagring for kreative proffer

Ekstreme værforhold stiller krav til din utrustning - fremfor alt for kreatører der naturen og verden er din arbeidsplass. LaCie Rugged er en serie lagringsenheter som er produsert for å takle støv, vann og støt. De kommer i et kompakt format, hvilket gjør de til et perfekt selskap når du arbeider i felt. Det er allsidige enheter som er perfekte om du prioriterer lagringskapasitet med raske overføringshastigheter og vil håndtere dine filer når du er i farten.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Grensesnitt
Kapasitet
SSD
Strømforsyning
Lengde
Garanti
Bredde
Høyde
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.