Master of Elements

1200x400-lacie-master-of-elements-2022.jpg

Benytt sjansen og vinn en LaCie Rugged 2TB USB-C til verdi av 1 080 kroner. Bli med i konkurransen på vår Instagram!


Robust lagring for kreative fagfolk

LaCie Rugged er en serie lagringsenheter som er utformet for å tåle støv, vann og støt. Takket være det kompakte formatet er de en perfekt følgesvenn når du jobber i felten. Disse allsidige lagringsenhetene er også kompatible med iPad, noe som gjør de spesielt egnet for de som prioriterer lagringskapasitet med raske overføringshastigheter og som vil administrere filene dine mens du er på farten.

For fotograf Therese Asplund var lagring bare en nødvendighet, men nå har hun oppdaget hvordan den rette løsningen hjelper henne i arbeidet. På stedet bruker hun en ultrarask LaCie Rugged SSD, som tilbyr kryptering og hastigheter på opptil 1050 MB/s.

Du kan lese mer om Therese og hennes arbeid her.

Foto: Therese Asplund

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Minnesstørrelse
Grensesnitt
SSD
Strømforsyning
Garanti
Bredde
Lengde
Høyde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.