Lanseringstilbud på Sony A6700

I forbindelse med lanseringen av Sony A6700 kan du spare 2 800 kroner når du forhåndsbestiller kameraet sammen med et utvalgt objektiv. For å benytte deg av rabatten legger du et A6700 kamerahus eller kit i handlekurven sammen med et av objektivene nedenfor. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når begge produktene er lagt til. Kampanjen er gyldig til 30/9 - 2023.

Vi tar forbehold om feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

Filtrering
  Viser 7 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK