Lanseringstilbud på Sony A7C II & A7C R

I forbindelse med lanseringen av Sony A7C II og A7C R (kamerahus og kit) kan du spare 3 500 kroner når du forhåndsbestiller/kjøper kameraet sammen med utvalgte objektiver. For å benytte deg av rabatten legger du et av kameraene under i handlekurven sammen med et av de utvalgte objektivene. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når begge produktene er lagt til. Du kan få rabatt på kun ett objektiv per kamera. Dette tilbudet kan kombineres med andre aktuelle tilbud på produktene som f.eks Welcome To Alpha. Kampanjen varer t.o.m. 31/10 - 2023.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Objektivfatning
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.