Light & Illumination

kb_b_belysningskampanj.jpg

LED-belysning inkluderer en rekke produkter som du kan bruke til mange forskjellige typer skapelse. Du får et fint lys som du enkelt kan tilpasse omgivelsene ved å justere både temperatur og styrke. LED-belysning er like enkel å transportere som den er enkel å bruke, noe som gjør det perfekt for både foto, livestreaming og digitale møter.

Pakker med paneler | Pakker med lamper | LED-paneler | LED-lamper | Ringlys | Kompakt LED-lys | Tilbehør

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Pakker med paneler

  Pakker med lamper

  LED-paneler

  LED-lamper

  Ringlys

  Kompakte LED-lys

  Kompletter din belysning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.