Lume Cube – Lyset til smarttelefonen din!

Lume Cube – gir lys til smarttelefonen din!

Det skapes mer og mer materiale ved hjelp av mobiltelefonene våres og for deg som vil skape raske og filmer til sosiale medier, eller bevare minner fra ferieturen din finnes det mange muligheter til å gjøre dette med kun mobiltelefonen din. Ikke la mørke eller mangel på hindre eller forringe mulighetene dine til å skape content, inspirerende filmer, actionscener i mørke eller produktfilmer direkte på telefonen din. Lume Cube er lyset du kan ta med i lommen, uansett om du skal vlogge, filme eller fotografere!

Lume Cube og Lume Cube Air – LED-belysning i lommeformat

Lume Cube Air

Lume Cube Air er en lettere variant av orginal Lume Cuben. Air har mindre størrelse og omarbeide detaljer. Nyheter i Air innebærer en luke (istedet for et skrulokk) for kontaktene, samt at lampen kommer med en innebygd magnet, slik at du kan feste lampen på magnetiske overflater.

Lampen passer perfekt for deg som vlogger, fotograferer, filmer med smarttelefonen eller kameraet ditt, og vil ha en solid, liten belysning.

 

Lume Cube

Lume Cube belysningskit for foto og video er produsert for content-skaperen som alltid fotograferer eller filmer med en DSLR eller et speilfritt systemkamera, filmkamera eller fremfor alt kameraet du alltid har med deg - nemlig smarttelefonen din.

Du finner allsidigheten til et portabelt lys, samt muligheten til å plassere belysngen stort sett hvor som helst, uansett om du skal belyse deg selv, et produkt eller omgivelsene dine.

Skap unikt materiale med ditt actionkamera eller drone

Lume Cubes kan brukes til mer enn bare smartphones og kameraer , de fungerer også utmerket til datamaskinen din, et actionkamera eller en drone.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.