Lumix S5 Pre-order deal

kb_banner_cmp_lumixS5.jpg

Ved forhåndsbestilling av nye Panasonic Lumix S5 eller Lumix S5-kit får du et kostnadsfritt Sigma 45mm f/2,8 DG DN (verdi 6 999,-) på kjøpet. For å ta del i kampanjen bestiller du Lumix S5 fra oss og siden registrerer du ditt kjøp på Panasonics hjemmeside. Etter det sender Panasonic objektivet til deg. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/9.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.