Nikon Z fc Forhåndsbestillingskampanje

I sommer tilbyr vi i SP en eksklusiv forhåndsbestillingskampanje der du får en belysningspakke til verdi av 1 290 kroner med på kjøpet når du forhåndsbestiller nye Nikon Z fc (gjelder både kamerahus og kit). Når du legger ønsket modell i handlekurven følger belysningspakken med gratis – en perfekt kombinasjon for stilige videomøter. Kampanjen varer t.o.m. 30/9.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

5 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Lukkertype
Maks internt videoformat
Mekanisk bildestabilisering
Trådløs tilkobling
Vinklingsbar skjerm
Søkertype
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.