Olympus E-M5 Mark III Kampanje

Akkurat nå får du et batterigrep (ECG-5) og et objektiv (Olympus M.ZUIKO DIGITAL 25mm f/1,8) på kjøpet når du kjøper Olympus E-M5 III (kamerahus eller kit). For å delta i kampanjen kjøper du produktet hos oss og registrerer deretter kjøpet senest 8/11 på bonus.olympus.eu Olympus vil sende produktene til deg (du kan velge om objektivet skal være svart eller sølvfarget). Kampanjen varer t.o.m. 25/10.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

8 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Værtettet
Farge
Lukkertype
Mekanisk bildestabilisering
Maks internt videoformat
Trådløs tilkobling
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.