OM System Deal - Telekonverter på kjøpet

Akkurat nå får du en Olympus Teleconverter MC-14 M.Zuiko Digital 1.4X på kjøpet (verdi 3 264,-) når du kjøper utvalgte objektiver fra OM System/Olympus. Telekonverteren sendes til deg av OM System etter at kampanjen er avsluttet og du har registrert kjøpet på deres nettside. Du må laste opp kvitteringen din på OM Systems nettside innen 15. oktober 2023. Kampanjen varer t.o.m. 1/10.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.