Panasonic Lens Bundle Campaign

Nå kan du få opptil 7000 kroner i rabatt når du kjøper utvalgte kameramodeller sammen med objektiv fra Panasonic. Nedenfor kan du se hvilket beløp du får i rabatt på respektive objektiver, rabatten er den samme for alle kamerahus. Du kan også benytte deg av kampanjen hvis du kjøper et ekstra objektiv sammen med et kamerakit, men kampanjen gjelder ikke for selve kitobjektivet. Et eksempel kan være om du kjøper et valgfritt kamera som er inkludert i kampanjen + Panasonic Lumix Pro 50mm f/1,4 og du vil få 6000 kroner i rabatt direkte i kassen. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1 - 2021.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

24 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Brennvidde zoom
Objektivtype
Objektivfatning
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.