Panasonic S5-kampanje

Juli Deal – i juli kan du som kjøper Panasonic S5 (kamerahus eller kit) spare 50% på ett av følgende objektiver: Panasonic S 85mm f/1,8 eller Panasonic Lumix S 70-300mm f/4,5-5,6 Macro O.I.S. Rabatten på objektivet trekkes fra når både kameraet og objektivet ligger i handlekurven.

Dessuten kan du også kjøpe Panasonic S5 med opptil 5 000 kroner rabatt (totalt 5 000 kroner rabatt gjelder ved kjøp av S5 + 20-60mm kit med rabattkode). På Panasonic S5 kamerahus er rabatten allerede trukket fra, mens på kitet med Panasonic S5 + 20-60mm objektiv kan du nå angi kampanjekode "PANASONICS5" i kassen for ytterligere 2 000 kroner rabatt!

Det beste er at du kan kombinere rabattene og f.eks få både totalt 5 000 kroner rabatt på S5-kit når du bruker rabattkoden og 50 % rabatt på ett objektiv.

Juli-dealen og rabattene på kamera varer til og med 31/7.

I tillegg kan du få to år ekstra garanti (totalt 3 års garanti) hvis du registrerer produktet på Panasonics hjemmeside.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

4 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Objektivfatning
Største blender f/
Oppløsning
Værtettet
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.