Panasonic S5 Lens Bundle

Akkurat nå kan du som kjøper Panasonic S5 (kamerahus eller kit) kjøpe Panasonic S 50mm f/1,8 for kun 999 kroner. Rabatten på objektivet trekkes fra direkte i kassen når både kameraet og objektivet ligger i handlekurven. Panasonic tilbyd også to års ekstra garanti når du registrerer ditt produkt på deres hjemmeside. Kampanjen varer t.o.m. 30/9.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.