Sigma Autumn Cashback

I høst kan du få opptil 7 000 kroner i cashback på utvalgte produkter fra Sigma. For å kreve cashbacken, besøk Sigmas hjemmeside og registrer kjøpet ditt. Der finner du også fullstendige vilkår og betingelser for kampanjen. Du kan kreve cashback tidligst 30 dager etter kjøpet, og du kan få cashback på maksimalt 5 individuelle produkter per kunde. Kampanjen varer til og med 30/11.

For å feire Sigmas 60-årsdag vil du også motta en gratis pusseklut når du registrerer cashbacken din.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

52 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivtype
Objektivfatning
Fast/Zoom
Største blender f/
Værtettet
Objektivegenskaper
Bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.