Sigma Weeks

Sigma – optikk med høy ytelse for alle anledninger

Sigma har siden starten produsert alle sine objektiver og kameraer på sin egen fabrikk i Aizu, Japan, og i 2012 begynte de å dele objektivene sine i tre produktserier - Art, Contemporary og Sports. Dette initiativet kaller de Sigma Global Vision med sikte på å gi et klart bilde av egenskapene og bruken til objektivene. Hver serie har sitt eget klart definerte konsept, og passer til ulike typer fotografering og fotografer.

Art-serien er designet med fokus på sofistikert optisk ytelse med et høyt kunstnerisk uttrykk. Contemporary-serien er bygget med den nyeste teknologien kombinert med høy optisk ytelse og kompakthet. Sports-serien tilbyr objektiver med en sofistikert optisk ytelse som kan fange objekter som beveger seg raskt, selv på avstand, for å gi deg som fotograf akkurat det bildet du ønsker.

Benytt anledningen til å gjøre et godt kjøp!

I to uker har du mulighet til å dra nytte av virkelig gode tilbud fra Sigma hos oss i SP. Lær mer om Sigmas forskjellige objektiver og gjør gode deals – opptil 1500 kroner rabatt på Sigma-objektiver!

Vi har også en konkurranse på Instagram der du kan vinne produkter fra Sigma verdt 36 000 kroner, klikk på bildet til høyre for å komme til konkurransen.

Kampanjen varer til og med søndag 13. juni 2021. Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Lyssterke objektiver for APS-C

Fang alle sommerens uttrykk med Sigmas lyssterke, speilløse trio: Sigma 16mm, 30mm og 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Tre kompakte og lette faste objektiver, perfekt for vidvinkel, normal og portrett. Denne trioen for APS-C er tilgjengelig for Canon EF M-mount, Sony E-mount, L-mount og Micro Four Thirds. For å se objektivene i alle de forskjellige kamerafatningene, kan du klikke her!

Spar 500 kroner

Akkurat nå får du 500 kroner rabatt når du kjøper noen av objektivene ovenfor! Bruk rabattkoden DCDN i kassen for å ta del av tilbudet.

banner_produktsida_Sigma.jpg

Kompakte og lette DG DN-objektiver fra Sigma

Sigmas DG DN-objektiver er bygget med en kompakt og lett design som passer til de lettere speilløse systemene og gir deg en bedre fotoopplevelse. Sigma 105mm f/2,8 DG DN Macro Art gir deg muligheten til å se verden fra et nytt perspektiv og komme litt nærmere naturen. Sigma 85mm f/1,4 DG DN Art er det perfekte objektievt for portretter, med fantastisk bokeh. Sigma 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary forbedrer din fotografiske visjon med høy optiske ytelse i et kompakt telezoomobjektiv.

Spar 1 000 kroner

Akkurat nå får du 1000 kroner rabatt på disse tre DG DN-objektivene fra Sigma! Bruk rabattkoden DGDN i kassen for å ta del av tilbudet.

The Big Three – et objektiv for hver anledning!

Sigmas The Big Three er den perfekte trioen med lyssterke og skarpe f/2,8 zoomobjektiver som dekker brennvidder fra 14 mm til 200 mm. Trioen består av vidvinkelobjektivet Sigma 14-24mm f/2,8 DG HSM Art, normalzoomen Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art og teleobjektivet Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport. The Big Three gir maksimal ytelse under forskjellige forhold, enten du skal begi deg ut i naturen for landskapsfotografering, forevide minner i et bryllup eller fotografere raske bevegelser på ulike sportsbegivenheter.

Spar 1 500 kroner

Akkurat nå får du 1 500 kroner rabatt når du kjøper objektivene i denne trioen, for Canon eller Nikon! Bruk rabattkoden BIGTHREE i kassen for å ta del av tilbudet.                                                                                                                                    

Prisbelønt optikk

Sigma vant hele fire TIPA World Awards 2021 for sine objektiver og kameraer. Du kan lese mer informasjon om prisene Sigmas hjemmeside. Du finner noen av vinnerne under vår kampanje Sigma Weeks – Sigma 100-400mm vant Best Ultra-Telephoto Zoom Lens, Sigma 85mm ble Best Portrait Lens og Sigma 105mm Macro vant Best Macro Lens. Benytt muligheten til å teste objektivene selv til en god pris!

banner_thebigthree_Sigma.jpg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.