Smarte laptoper for skapere på farten

Girl with small laptop with pink background

Ikke la et liv på farten hindre deg når kreativiteten melder seg. Vi har samlet en rekke praktiske, mindre bærbare datamaskiner for innholdsskapere som er lette å få plass til i vesken og med batteritid som varer hele dagen. Tynn og lett eller kompakt kraftpakke – hva velger du?

Tynn og lett

For deg som vil ha en tynn og lett bærbar PC med et førsteklasses utseende som tar liten plass i vesken og egner seg godt til daglig kreativt arbeid.

Kompakt kraftpakke

For deg som vil ha kraftig ytelse med opptil 14" skjerm, slik at du kan utføre krevende oppgaver på farten.

Ikke glem tilbehøret!

Finner du ikke tilbehøret du leter etter? Se flere datatilbehør her

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen