Sony A7 III & A7 IV Lens Bundle

Akkurat nå kan du spare 5 500 kroner når du kjøper Sony A7 III eller A7 IV (kamerahus eller kit) sammen med utvalgte objektiver fra Sony. For å benytte deg av rabatten legger du et av kameraene nedenfor i handlekurven sammen med et av de utvalgte objektivene. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når begge produktene er lagt til. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Denne kampanjen kan kombineres med andre aktuelle tilbud på produktene. Kampanjen varer frem til 1/10 - 2023.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

20 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Objektivfatning
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
Værtettet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.