Sony A7R V Lanseringstilbud

I forbindelse med lanseringen av Sony A7R V kan du spare opptil 15 000 kroner når du forhåndsbestiller kameraet sammen med utvalgte objektiver. Du får 3000 kroner i rabatt per objektiv på opptil totalt fem objektiver, men ikke mer enn ett av samme eksemplar. For å ta del i rabatten legger du Sony A7R V i handlekurven sammen med ett eller flere av de utvalgte objektivene nedenfor. Rabatten trekkes fra direkte i kassen når kamera og objektiv er lagt til. Kampanjen varer til og med 31/12 - 2022

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

6 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Brennvidde zoom
Objektivfatning
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Oppløsning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.