Sony A7R V Summer Deal

Akkurat nå kan du få et batterigrep for kun 1 000 kroner når du kjøper det sammen med Sony A7R V. Rabatten på batterigrepet trekkes fra når begge produktene er lagt til i handlekurven. Du kan få rabatt på ett batterigrep per kamera. Kampanjen er gyldig til 30/9 - 2023.

Vi tar forbehold om feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.