Sony FX3 Forhåndsbestillingskampanje

Når du forhåndsbestiller Sony FX3 har du mulighet til å spare 3 000 kroner på hver av utvalgte objektiver (alle modellene i kampanjen ser du nedenfor). Det er ingen grense for hvor mange objektiver du kan få rabatt på for hvert kamerahus du kjøper. Rabatten trekkes fra automatisk når både Sony FX3 og objektivene ligger i handlekurven. Kampanjen varer t.o.m. 30/4.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

9 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Brennvidde zoom
Objektivtype
Objektivfatning
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.