Sony Xperia PRO-I lanseringskampanje

Vlog-kit på kjøpet*

Akkurat nå får du et vlog-kit, som består av et fotohåndgrep og en vlog-monitor, med en totalverdi på 3 990 uten ekstra kostnad når du registrerer ditt kjøp av Sony Xperia PRO-I.

Det ekstra tilbehøret er ikke inkludert i leveringen av mobiltelefonen, men sendes separat til deg etter at du har registrert kjøpet. Les mer nedenfor.

Plasser Sony Xperia PRO-I på fotohåndgrepet og koble til Bluetooth for å bruke håndgrepet som en fjernkontroll for stillbilder og videoopptak uten å måtte berøre smarttelefonen. Ved å feste Sonys vlog-monitor på baksiden av Xperia PRO-I, kan du se nøyaktig hva du tar opp og lage mer minneverdig innhold. Det lar deg filme deg selv med de bakre kameraene og samtidig se deg selv!

Sony Xperia PRO-I lanseringstilbud med vloggkit på kjøpet

* Slik går du frem for å få ditt vlog-kit

  1. Benytt deg av tilbudet ved å kjøpe Xperia PRO-I i perioden 1. mars-17 april 2022.
  2. Når du har fått den nye enheten hjem, starter du den med et aktivt SIM-kort.
  3. Gå inn på registreringssiden til Sony.
  4. Fyll in dine personopplysninger i tillegg til IEMI 1 (telefonen har doble simkortplasser med hvert sitt IEMI-nummer). Dette finner du under ”Innstillinger” eller på telefonens forpakning.
  5. Ta et bilde av kvitteringen eller følgeseddelen og last opp.
  6. En bekreftelse på registreringen sendes til din e-post. Det innebærer at din ordre kommer til å bli håndtert og granskes med den informasjonen du har levert inn. Oppfyller du ikke kampanjekriteriene vil du bli kontaktet, ellers sendes vlog-kitet til den adressen du har angitt.
  7. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.
  8. Kampanjesiden vil være åpen til og med 8. Mai 2022.

Ved retur av mobilen må også kampanjeproduktet leveres tilbake. Dersom det oppstår noen spørsmål eller problemer med leveringen av vlog-kitet, vennligst ta kontakt med support+sony@upgrader.club. Ved problemer med fotograferingshåndtaket eller vlog-monitoren ber vi deg om å kontakte Sonys kundeservice https://www.sony.no/electronics/support

0 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.