Sound Weeks

God lyd gjør både videoene dine, musikken din og dine digitale møter til en mye morsommere opplevelse. Vi har samlet alt fra hodetelefoner og høyttalere til mikrofoner, lydkort og synther, som lar deg nyte virkelig god lyd – enten du vil ta opp, spille av eller lage din egen musikk.

Bli med på webinar, finn de riktige produktene og lær mer her!

Våre eksperter hjelper deg gjerne med rådgivning, kjøpshjelp og personlig service. Send en epost til info@scandinavianphoto.no eller ring oss på 21659840.

23 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Størrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.