X-S10 Forhåndsbestilling

1200x400 Fujifilm X-S10 banner.jpg

Akkurat nå får du 2 000 kroner tilbake når du kjøper en av variantene av Fujifilm X-S10 sammen med Fujinon XF 55-200mm f/3,4-4,8 R LM OIS. Alle de ulike variantene ser du nedenfor. Du får tilbake pengene etter å ha kjøpt produktene og registrert ditt kjøp hos Fujifilm her! Kampanjen gjelder t.o.m 31/12, les mer om kampanjevillkår på Fujifilms hjemmeside her.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.