Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Aktiv monitorhögtalare 8020CP vit

Genelec Aktiv monitorhögtalare 8020CP vit

1020351
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Aktiv monitorhögtalare 8020CP vit
Bordsstativ till 8020 högtalare
Väska till 8020 högtalare
5 925 NOK

8020CP – Ekstremt liten, 2-veis aktiv nærfeltsmonitor
Dette er en ekte monitorhøyttaler. 8020 har utrolig god lyd i forhold til størrelsen. Passer overalt der man behøver en liten høyttaler med kraftig lyd. Her får du en tydelig forbedret bassgjengivelse sammenliknet med lillebror, 8010. Høyttaleren er bygd i formstøpt aluminium. Som hos samtlige monitorhøyttalere i 8000-serien, har 8020C Room Response Control, som gjør det mulig å enkelt tilpasse høyttalerne til plasseringen lytterommet. Praktisk montreingstilbehør forenkler installasjonen i alle situasjoner. Iso-Pod vibrasjonsdempende, justerbar fot og et enkelt veggfeste inngår.

Genelec
Hvert element i Genelec-høyttalerene har en egen tilpasset forsterker og et nøye konstruert elektronisk delefilter. Genelec er derfor det naturlige valget for kritisk lytting, selv i et hjemmemiljø - mye takket være mange viktige innovasjoner. Genelexs egenutviklede Directive Control Waveguide (DCW) muliggjør bred og jevn spredning med et eksakt lydbilde i virkelige rom. Room Response Control-systemet optimaliserer høyttalerens frekvensgang og tilpasser den til lytterommet. Genelec-Høyttalerene, som er utviklet og produsert i Finland, kjennetegnes av enestående driftssikkerhet og fantastisk byggekvalitet.

Room Response Controls
Alle høyttalerene i 8000-serien  er utstyrt med omfattende akustiske kalibreringsfunksjoner som lar brukeren justere hver høyttaler for subwoofer for optimalt resultat i lytterommet.

Klarar långa arbetspass
Genelecs profesjonelle arv syns i materialet kabinettene er laget av. Formstøpt Aluminium og stål. Holdbart, solid og miljøvennlig. Takket være den integrerte formgivningen, der høyttalere og forsterkere er designet som en optimalisert enhet, tilbyr Genelecs høyttalere og subwoofere overlegen lydkvalitet, høyere lydtrykk samt bedre driftssikkerhet enn konvensjonelle, passive høyttalere i samme størrelsesklasse.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.