Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

iRig PRO Duo

IK Multimedia iRig PRO Duo

1026524
2 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt og mobil opptaker du kan ha med over alt
Med iRig PRO Duo kan du ta opp profesjonell lyd hvor som helst og når som helst. Det eneste du trenger å gjøre er å kople til en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin til den mobile opptakeren og begynne å ta opp. iRig PRO Duo gir 24-bits lyd og har to kanaler med XLR- og TRS-uttak. Du kan kople in alt fra høykvalitets kondensatormikrofoner til gitar, bass, keyboard og annet.

  • Doble lydinnganger
  • Fungerer med iPhone, iPad, Android, Mac og PC
  • Samtidig opptaksgrensesnitt for alle instrumenter
  • Doble, identiske XLR / TRS kombinasjonsinnganger
  • 48V fantommating
  • 24-bits AD-DA-konvertere
  • 3,5mm hodetelefonutgang

Alltid oppkoplet
iRig PRO Duo drives av to AA-batterier som gjør at du alltid kan ha med deg reservebatterier og aldri trenger å tenke på lading. Om du kopler den til datamaskinen kan den drives av strøm fra maskinen, men den trekker ikke strøm fra telefon eller nettbrett. Ved bruk i studio eller annet sted der det finnes strømuttak kan du drive den med et strømadapter (følger ikke med).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.